Untitled
30 dec 2016
week 185: 23 t/m 29 december

Op 23 december had Laura kerstontbijt op school. Ze mocht haar nieuwe jurk aan en daar was ze heel blij mee. Het afscheid van juf Suzanne en van Ly werd vandaag gevierd. Voor Suzanne had Laura een kaart gemaakt en ze mocht haar een doosje bonbons geven. Ze heeft het goed naar haar zin gehad en ze had vooral ook goed gegeten, zei juf Suzanne. ’s Middags kwamen tante Maartje en Eline gezellig op bezoek. Laura, Bas en Eline hebben fijn geknutseld en in de tuin gespeeld.
We hebben op 24 december lekker pannenkoeken gegeten. Bas en Laura hebben hun pannenkoeken versierd met de suikerstiften die nog over waren van de cakejes voor Bas zijn kerstdiner. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld en daarna mochten ze in hun pyjama nog even mee naar beneden. We hebben gezellig met zijn vieren een kerstfilm(pje) gekeken en daarna zijn Bas en Laura lief gaan slapen.
Op 1e kerstdag, 25 december, hebben we ’s morgens kerstfilmpjes gekeken. Aan het begin van de middag zijn we samen met opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline en tante Willeke en oom Teun naar Dinertijd in Asten geweest. We hebben gezellig met zijn allen gegeten en daarna zijn we nog bij opa en oma Van Aerle geweest. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld. Toen we weer thuis waren, mochten Bas en Laura in hun pyjama nog even een kerstfilmpje zien voordat ze naar bed moesten.
Op 26 december, 2e kerstdag, zijn we bij opa en oma Van Mierlo geweest. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars kwamen ook. We hebben met zijn allen gezellig gegeten en daarna hebben we spelletjes gedaan. Ook zijn Bas en Laura op de skelter samen met opa, oom Anton, Lars en Mark een stukje gaan wandelen. ’s Avonds hebben we nog pasteitjes en knakworstjes gegeten en toen zijn we weer naar huis gegaan. Bas en Laura hebben nog even naar Mr Bean keken, wat ze erg leuk vinden.
We zijn op 27 december na de lunch bij opa en oma Van Aerle oliebollen gaan eten. Tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke, oom Teun, Amy en Mila waren er ook. De kindjes hebben fijn gespeeld (en véél rommel gemaakt). Na het avondeten hebben Bas en Laura (alweer) een filmpje mogen kijken voordat ze naar bed moesten; dat vinden ze toch wel heel speciaal .
Op 28 december hebben Bas en Laura fijn een stuk gefietst. Ik was te voet, Bas op zijn fiets en Laura op haar fiets met zijwieltjes. Het ging heel goed, al was Laura soms zo aan het wiebelen, dat ze met zijwieltjes omviel.
Bas kwam naar mij toe en zei: “mam, Laura zei chips!” Ik reageerde niet zo boos als hij had verwacht en toen zei hij: “maar, mam, ik bedoel chiPPPSS!” 
Op 29 december zijn we naar opa en oma Van Aerle gefietst; Bas voor de allereerste keer op zijn eigen fiets! Oom Tom, tante Maartje en Eline waren er ook. We hebben gezellig wat gedronken en samen geluncht. Daarna zijn Bas, Laura en ik boodschappen gaan doen en zijn we weer naar huis gefietst. Thuis heeft Laura een kerstbal uit de boom kapot laten vallen… Ze was helemaal verdrietig en zei steeds: “ik wil dat je blij bent om mij”. ’s Middags hebben we de DVD van onze bruiloft gekeken. Dat vonden Bas en Laura erg leuk!!! (en ik stiekem ook )








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative